Dragana Sotirovski Foto: Dimitrije Nikolic/ATAImages

U Nišu ponovo fizički obračun među naprednjacima i to usred radnog vremena u Gradskoj upravi. U središtu skandala ponovo član SNS-a Marko Simov, koji tvrdi da je radio u kabinetu gradonačelnice, a platu primao preko jedne od uprava. Za N1 negira da je on prvi počeo i otkriva šta se iza tuče krije.

Pokušaj naprednjaka Marka Simova da, kako on kaže, razgovara sa načelnicom Uprave za građanska stanja Marinom Janković oko produženja ugovora o radu završio se fizičkim obračunom.

Simov, koji je krajem 2022. godine bio i povređen u obračunu sa zamenikom prethodnog gradonačelnika Niša, negira da je bio nasilan.

„NIsam je pipnuo, tu ženu niko nije pipnuo, nisam povisio glas“, kaže Marko Simov, član SNS za N1.

Tužilaštvo, međutim, navodi da su od policije obavešteni da se u Gradskoj upravi nasilnički ponašao, te da je načelnici pretio smrću, vređao je. Potom se razračunavao sa portirima, jednog je šutnuo i to se vidi na snimku koji se pojavio u javnosti.

Policija najavljuje krivičnu prijavu, bez da kažu – protiv koga.

„Žena je prvo meni rekla: ‘Ko si ti?’. Znači, žena koja je meni šefica nema pojma ko sam ja, verovatno me nikad nije videla u životu, nisam ni ja nju. Počela je histerično da se ponaša: ‘Izlazite napolje’, i tako dalje, znate već. Pozvao sam gradonačelnicu koja se javila na telefon, hteo da dam njoj, da se dogovore, njih dve. Ova nije htela da razgovara, već je počela da histeriše“, objasnio je za N1 situaciju Marko Simov, član SNS.

Iako nije bila prisutna, u središtu i ovog sukoba među naprednjacima našla se gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski.

„Dragana Sotirovski će biti svedok, koga ću ja da navedem da je čula“, kaže Simov.

PROČITAJTE JOŠ

Opširnije pročitajte na N1.

BONUS VIDEO Zašto se naprednjak potukao u Gradskoj upravi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar