Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe naprednjaka, ponovo je pokazao da zasluženo nosi epitet jednog od najprimitivnijih poslanika u aktuelnom sazivu Skupštine Srbije.

Sve informacije sa današnje sednice Skupštine Srbije pratite na našem blogu uživo.

Nakon što je Radomir Lazović, narodni poslanik Zeleno-levog kluba suegrisao da je Jovanov replicirao duže od predviđenih dva minuta, usledila je prava kanonada od strane jednog od najprimitivnijih poslanika u istoriji srpskog parlamentarizma.

Pročitajte još...

„Je l’ radi vinjak ili nedostaje vinjak? Je li fali ili ga je mnogo… Svaki put će svako od vas da dobije odgovor. Kad ovo biće prestane da preti, onda ćemo moći da razgovaramo da drugačije. To što mislite da ćete pretnjama nekoga da uplašite. Ko se tebe jadniče plaši? Ko te se plaši? Koji su to kompleksi koji te vode i i imaš želju da te se neko plaši? Žute patkice neko da se plaši? Sedi žuta patikice tu i ćuti kad već nemaš ništa da kažeš. Ili da se plašim ovog lažova sa Gazele? Vas da se plašim? Pa vi ste meni davno obećali banderu i ja svoju banderu mirno čekam. A onda ću kao duh ili vampir da se vratim i opet sa vama da se bijem. Dosta mi je vaših pretnji… Kome pretite“, rekao je Jovanov, a zatim pomenuo porodicu Radomira Lazovića.

Inače, Jovanov je, braneći Pink i Hepi, rekao da deca ne gledaju te televizije i da su neosnovani zahtevi za njihovo ukidanje.

U odgovoru, Radomir Lazović je sugerisao predsedavajućoj Snežani Paunović na reči koje Jovanov koristio, tvrdeći da je neprimereno da ih koristi, ali Paunović nije želela da mu dopusti da završi izlaganje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare