Aleksandar Šapić Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Nakon što su članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić za lekare koji su potpisali peticiju "Ujedinjeni protiv kovida" tražeći odgovornost i smenu Kriznog štaba, rekli da je reč o "nekompetentnim", "neuspešnim" , kao i "politički angažovanim" medicinskim radnicima, svoju ocenu dao je i predsednik pokreta SPAS Aleksandar Šapić.

„Ako je argument za ispravnost nečega činjenica da je 2.000 lekara kako kažete potpisalo peticiju, da je oko 2.000 medicinskih radnika to potpisalo, a ne samo lekara, onda je po toj logici još jači argument za neispravnost te iste stvari činjenica da 88.000 preostalih medicinskih radnika u Srbiji nije potpisalo tu peticiju“, rekao je lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić u intervjuu listu „Danas“.

Njegova izjava izazvala je burne reakcije na Tviteru doktora potpisnika peticije.

„Doktore, dođi da radiš u intenzivnoj umesto mene, nekompetentne! Daću ti moj skafander, možda će ti biti uzan u ramenima, ali je moja kičma duža od tvoje, pa će nadomestiti“, odgovorila je Šapiću anesteziolog i potpisnica pisma protiv Kriznog štaba.

Foto: Twitter/Pobesneli Ma(r)ks

Tom brutalnom odgovoru, ona je na svom Tviter nalogu, dodala još jedan.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare