Vuletić: Miloš Vazura prodaje igrače Partizana
Foto: Oleg Jerković

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić obratio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem Tvitera koristeći latinske poslovice, kao odgovor na predsednikovu konferenciju za medije.

Podelivši snimak predsednika Srbije na Tviteru, Vuletić je napisao:

„Oni, kojima se on obraća, ne znaju ni za – „condictio sine qua non (uslov bez kog se ne može)“, ni za – „contradictio in adiecto (suprotnost u svojoj osnovi)“. Njegov nivo je „pax domus penis bonus.“

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je juče vanrednu konferenciju za medije na Andrićevom vencu, tokom koje mahao papirima koji su navodno dokaz da njegova vlast nije ništa dogovorila sa kompanijom Rio Tinto.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo pošto je u novinama “Nova” ekskluzivno objavljen sadržaj Memoranduma o razumevanju između Vlade Srbije i kompanije Rio Tinto, pojavila se vest da će, pored redovnih obraćanja naciji, predsednik održati i jedno vanredno.

Tokom pomenutog obraćanja na Andrićevom vencu, predsednik je pokušao da objasni kako njegova vlast ništa nije obećala Rio Tintu i da su za sve odgovorni oni koji su pre njega upravljali državom – čika Oliver Dulić i čika Dragan Đilas, kako ih je nazvao.

BONUS VIDEO: Šta donosi Vučićev odlazak u Rusiju? – gosti Ljubinka Milinčić i Nemanja Rujević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare