Foto: TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/bs, E-Stock/Dusan Milenkovic

Advokat i funkcioner SNS Vladimir Đukanović nije ostao ravnodušan na navode Zorane Mihajlović tokom oproštajne konferencije za medije.

Bivša ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović rekla je na oproštajnoj konferenciji za novinare da neke njene stranačke kolege koriste SNS kao džuboks za bogaćenje i bahaćenje.

Zorana Mihajlović neće više biti u Vladi Srbije, atim povodom održala je danas konferenciju za novinare, na kojoj je govorila i o svojim budućim planovima.

Na pitanje da li će ostati deo SNS, Mihajlović je rekla:

„Danas nije svakako dan da pričamo o tome. Takođe, mislim da članstvo u SNS ne ograničava nikoga od nas da se bori za svoje stavove, a moji stavovi su – Srbija na Zapadu i Srbija u Evropi. O tome kako, sa, da ili bez SNS, ima vremena. Mislim da će i meni biti nekeko lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavaju SNS kao svoj „džuboks“ za bahaćenje i bogaćenje, a verujem i da će njima biti lakše da ne gledaju mene šta mislim o njima. Ima vremena za to“, rekla je ona.

Povodo ove izjave reagova je njen stranački kolega i čovek s kojim je u prošlosti Mihajlović neretko ulazila u sukobe – Vladimir Đukanović.

„Deset godina si ministar, za stranku ništa uradila nisi, na svakom sastanku sedela si kao ikebana, ali prvi dan kada više nisi ministar držiš konferenciju za štampu i optužuješ stranku koja ti deset godina, neretko i nevoljno, omogućuje da budeš ministar“, napisao je on.

On se potom osvrnuo i na izjavu Mihajlović da je SNS „džu boks“ za bogaćenje pojedinih funkcionera.

„Možda o sebi govoriš? Možda o nekoj bliskoj osobi? Sada se pokazalo koliko je bila ispravna odluka da više ne budeš ministar. Hvala Aleksandru Vučiću kao predsedniku SNS što nam je to predložio. Idi i probaj da oživiš G17 plus“, napisao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar