Foto: Ivan Dinić/Nova S

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević pozvao je danas na dogovor o napadanju režima Aleksandra Vučića, njegove lažne opozicije i stranih pomagača.

Đorđević je u saopštenju naveo da je taj poziv uputio zbog „lažnih opozicionara“ i naglasio da on i njegov pokret nikada nisu napadali „istinske borce“ protiv Vučićevog režima.

Po Đorđevićevom mišljenju, političke opcije bliske Vučiću, poput Boška Obradovića, ili Ne davimo Beograd, gotovo u tempiranim vremenskim intervalima daju slične izjave da se u opoziciji moraju dogovoriti da jedni druge ne napadaju.

Prema njegovim rečima, vetar u ledja u tome daju im i kojekakvi EU posrednici.

„Pokret Oslobođenje i ja, nikada nismo i nećemo napadati istinske borce protiv Vučića i njegovih pomagača u izdaji i kriminalu, koji su pogazili svoju reč kada su na prošlim izborima gradjane pozivali na bojkot i potpisali Ugovor sa narodom“, naveo je Đorđević.

On je ocenio da bi usvajanje dogovora o nenapadanju, trebalo da bude novi ugovor, ali, kako je dodao, ovoga puta sa djavolom, a sve zarad postizborne podele plena.

„Upravo zbog ovakvih lažnih opozicionara, kojima su apetiti veći od poštenja, pozivamo sve koji zaista žele da sruše izdajnički i kriminalni režim, da nam se pridruže u inicijativi donošenja dogovora o napadanju“, rekao je on.

„To znači da će se na stubu srama naći ne samo Vučić i njegova sektopartija, već i svi koji glumatajući lažnu opoziciju stavljaju ličnu korist iznad državnog i svenarodnog interesa“, rekao je Đorđević.

On je naveo i da su izbori u Srbiji regulisani zakonima.

„Svaki navodni dogovor o izbornim uslovima kršenje je zakona na snazi i dalje urušavanje države i vladavine prava, te podržavanje Vučića u izdaji i pljački“, rekao je on

Po njegovom mišljenju, o tome nema i ne može biti dogovora, a svako ko pristane na dogovore o izbornim uslovima sa Vučićem, prodao je Srbiju i dušu.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare