Goran Dimitrijević, emisija Pregled dana
Goran Dimitrijević Foto: Newsmax Adria

"Na kraju nedelje vidimo da su ovo bili dani izneverenih očekivanja. SPC je očekivala potpisivanje Temeljnog ugovora sa državom Crnom Gorom, ali ga nije dobila, iako je očekivani premijer Krivokapić lično došao u Beograd. Obećanje o novom datumu je dobila iako to nije očekivala", ovim rečima započeo je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Krivokapić je dobio mitropolita Joanikija kog je očekivao, ali i nerazumevanje i optužbe zbog odlaganja potpisivanja kakve možda nije očekivao. Svi očekujemo ukidanje epidemioloških mera, a to smo već neočekivano u velikoj meri dobili, samo ispod žita. Nismo očekivali da nam niko to ne kaže“.

„Najveće novinarsko udruženje očekivalo je i izabralo novog predsednika, ali su očekivanja neočekivano zavisila od toga da li su članovi tog udruženja iz prestonice ili nisu. Nekad smo očekivali da se deo Beograda greje iz termoelektrane, pa se to nikad nije desilo, a sada očekujemo da se greje sa deponije. Iako još nismo videli ništa od toga, vlast nas uverava da to sve vredi očekivati. Očekujte neočekivano“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar