Foto: Promo

Nekoliko članova povereništva napustilo je u utorak Demokratsku stranku u Topoli kako bi se priključili Socijalističkoj partiji Srbije, potvrđeno je za portal Nova.rs.

Jedan od onih koji su prešli u SPS Zoran Radojković, bivši poverenik demokrata u Topoli, u razgovoru za Nova.rs, naveo je da je četvoro ili petoro članova napustilo tu političku organizaciju.

„Svesni smo da ćemo snositi posledice s obzirom da želimo da učestvujemo na izborima, a da za to ne postoji saglasnost centrale“, navodi Radojković.

Ranije tokom dana na društvenim mrežama se pojavio dokument u kojem se, uz potpis Radojkovića i pečat Opštinskog odbora DS u Topoli, navodi da je kompletno povereništvo te političke organizacije prešlo u Socijalističku partiju Srbije.

Međutim, sam Radojković je demantovao informaciju da je kompletno povereništvo napustilo DS, a to je potvrdio i aktuelni poverenik demokrata iz Topole Ljubomir Milošević.

„Pečat je ostao kod Radojkovića i zbog toga njegovo ime stoji na tom dokumentu. Poverenik sam ja, a ne on, kako se navodi“, ističe Milošević, dodajući da je na Izvršnom odboru Demokratske stranke doneta odluka da on preuzme povereništvo partije u Topoli.

„Zoran Radojković nije o tome obavešten pismeno, zato je pečat ostao kod njega. On je juče sve odradio mimo mog znanja, što mi je bilo veoma neprijatno“, istakao je Milošević.

 

Vojislav Milovančević, Nataša Latković

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare