Ivica Dacic
Ivica Dačić Foto:FoNet/Božana Pavlica

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u Negotinu da očekuje ubedljivu pobedu koalicije SNS-SPS na lokalnim izborima zakazanim za 17. oktobar.

„U Negotinu smo od 2012. godine u koaliciji sa našim dugogodišnjim partnerima, Srpskom naprednom strankom i ponosni smo na rezultate koje smo ostvarili u ovim teškim vremenima, a oni se, pre svega, baziraju na zaštiti naših nacionalnih interesa i na ekonomskom razvoju“, rekao je Dačić u razgovoru sa kandidatima za odbornike na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu – Ivica Dačić“.

Dačić je istakao da se u prethodnih deset godina situacija u Srbiji puno promenila zahvaljujući partnerstvu te dve stranke, što se naročito vidi po infrastrukturnim projektima i po tome što smo lideri u regionu po broju stranih investicija.

„Socijalistička partija Srbije ostaje dosledna poštujući tri principa, a to su očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije, pravo i položaj Srba u regionu i bolji životni standard naših građana uz istovremeno poštovanje prava nacionalnih manjina koje žive u Srbiji, kazao je Dačić“, saopštila je SPS.

Pored Dačića, u partijskoj delegaciji koja je posetila Negotin bili su predsednik Izvršnog odbora GO Vladan Zagrađanin, potpredsednik GO i ministar bez prtfelja Novica Tončev, član predsedništva Nikola Šainović, direktor stručne službe SPS Đorđe Čabarkapa i predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković.

Bonus video: Boško Obradović o tome da li će biti predsednički kandidat

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar