Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Odbora za sport Narodne stranke Danilo Ikodinović za Nova.rs kaže da je su jučerašnji događaji na stadionu FK Partizan dokaz da je država u službi kriminala i da su huligani, koji su napali nezadovoljne navijače, produkt predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

„Jučerašnja dešavanja na stadionu Partizana najbolji su pokazatelj stanja u kojem se nalazi društvo. Huligani koji su napali nezadovoljne navijače su produkt Aleksandra Vučića koji uz pomoć sile, straha i laži vlada Srbijom već devet godina“, rekao je Ikodinović za naš portal.

Pročitajte još...

On ističe da se na delu videla represija policije, vlasti i huligana, koji nisu, kako kaže, navijači Partizana, nego siledžije u službi vlasti SNS-a.

„Pošto se nasilje dogodilo tokom sportskog događaja, postavljam pitanje ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću da li sportski događaji služe za obračun vlasti sa narodom? Znam da je vlast svesna da joj je kraj blizu i upozoravam čelnike režima da ne huškaju građane na međusobne sukobe, jer ih to neće spasiti od pada sa vlasti“.

BONUS VIDEO Vučić: Odoh ja sam Viktorom na jedno lepo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare