Foto: Arhiva

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović oglasio se na društvenoj mreži Tviter, gde je napisao da obožava kad ga "botići" na društvenim mrežama "uvrede" da ga plaća lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas. Ubrzo je usledio odgovor lidera Stranke slobode i pravde, koji je imao "poslovnu ponudu" za njega.

Ikodinović je u tvitu označio Đilasa i napisao da bi morao da vidi sa njim da mu poveća apanažu.

„Obožavam kad hoće da me uvrede bolesni botići time da me plaća Đilas. Moramo na kafu Dragan Đilas i ja da vidim da mi podigne apanažu“, tvitnuo je proslavljeni vaterpolista.

Ubrzo je usledio odgovor Đilasa koji je predložio Dači biznis plan.

„Predlažem da podignemo deset puta iznos koji trenutno dobijaš. A realno može i hiljadu puta. Na isto će da izađe…“, jasan je bio Dragan Đilas.

Ikodinović  je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, gde često iskazuje svoje stavove o različitim temama, a neretko dolazi i u verbalne sukobe sa različitim akterima. Pre dva dana, Ikodinović je reagovao na izjavu Aleksandra Šapića da je potrebno srušiti Savski most i na njegovo mesto izgraditi novi.

„Vratiš pasoš strane države koji imaš, pa kenjaš o simbolima Beograda koji su izgradili stranci“, poručio je Danilo Ikodinović očigledno Aleksandru Šapiću.

Pre toga, Ikodinović je odreagovao na tvit američkog ambasadora u Beogradu Entoni Godfrija koji je u tvitu pitao šta bi mogao sledeće da jede, s obzirom da je poznato da obilazi beogradske restorene, na šta mu je vaterpolista odgovorio i dao jedan predlog.

“Uzmete 60.000 dinara, to su dve realne prosečne plate u Srbiji, ne one Vučićeve. Pretpostavka je da imate ženu i dvoje dece. Probate da preživite mesec dana, eto u Šumadiji gde ste se zaputili. U BG biste morali da prosite da biste izgurali mesec. Da lepo spoznate život u Srbiji“, poručio mu je tada Ikodinović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare