Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović rekao je da nikada nije video takvu "bezočnu vrstu manipulacija i brutalnih laži kao u slučaju ove vlasti". U izjavi za Nova.rs poručio je da nije bilo opstrukcije parlamenta.

Jovanović je naglasio da nije bilo opstrukcije rada parlamenta jer da je to opozicija htela „drugačije bi izgledalo“.

„Da smo hteli da opstruišemo, drugačije bi izgedalo. U nekom trenutku morate da pokažete nezadovoljstvo i da iskažete neku vrstu revolta protiv cele situacije. Ovi ljudi što vode državu, zaista se radi o polusvetu. Nikada nisam video takvu bezočnu vrstu manipulacija, brutalnih laži…“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

Miloš Jovanović Skupština Srbije Foto:Amir Hmazagić/Nova.rs

Naglasio je da u nekom trenutku „morate da pokažete svoj stav“ i dodao da je vlast „lopovska i da misli da su Bogom dani da vode državu“.

„Verujem da niko ne želi da se ponašamo kao da je sve normalno. Tražimo sednicu o Kosovu i Metohiji, o tome se pričalo i prošle godine, a nije se desilo. Možemo da se borimo u institucijama ili na ulici kroz proteste. Moramo da postavimo temelje normalno“, poručio je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Govoreći o konstitutivnoj sednici u Skupštini grada Beograda, Jovanović je poručio da je njegov stav da tamo ništa ne može da se dozvoli što znači stvaranje vlasti.

„Izgubili su većinu u Beogradu. Najbolje što mogu da urade je da privuku dva mandata sa liste profesora Nestorovića, što će dodatno uticati na krizu legitimiteta. Željeni cilj su ponovljeni izbori u Beogradu“, rekao je Jovanović.

Sve informacije sa današnje konstitutivne sednice Narodne skupštine pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar