Ana Brnabić i Miloš Vučević Foto:EPA-EFE/Rafal Guz/TANJUG/ JAROSLAV PAP

Bila mi je najveća čast da služim zemlji kao predsednik Vlade i radiću sigurno i dalje rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić, a povodom Vučićeve izjave da su kandidati za mandatare ona i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručila da će Vlada biti u bezbednim rukama ako Vučević bude mandatar.

Srbiji treba jaka, srpska vlada i sigurna sam da će takva i biti, rekla je Brnabić za TV Pink i navela da je Vučević njen prijatelj i kolega i da je „fenomenalan čovek“.

„Ako on bude predsednik Vlade, učiniću sve da mu pomognem“, rekla je Brnabić i zahvalila Vučiću na poverenju.

Pročitajte još...

Kada je reč o tekstu lista Danas, Brnabić je ocenila je da objavljivanje Vučićeve adrese najbrutalnije kršenje Zakona o zaštiti ipodataka o ličnosti i prvorazredni skandal.

„Što je još gore, radi se o štićenoj ličnosti koja je kontunuirano ugrožena“, navela je Brnabić.

„To samo pokazuje da postoje određeni ljudi u našem društvu, samoproklamovana elita, koja misli da je njima dozvoljeno nešto što drugima nije. Oni ne smeju da objave ničiju adresu, a posebno onu štićene ličnosti. A onda poverenik pokreće tužbu protiv NN lica. Kakvo NN lice, zar mislite da smo svi ludi i slepi? Da ne znamo ko je to objavio, pa da se protiv tog i ostalih lica koja su objavila tu adresu pokrene postupak?“, upitala je Brnabić.

BONUS VIDEO: U Novom Sadu bukti sukob unutar SNS-a, na relaciji Vučević-Mirović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare