Aleksandar Vučić Foto: Printscreen Prva Tv

I kamen bi zaplakao posle tirade predsednika Vučića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je sinoć o svom odnosu prema fabrikama.

Govoreći o posledicama kakve bi mogla da doživi Srbija, ukoliko Zapad odluči da je kazni zbog neusklađivanja sa sankcijama, Vučić je rekao da bi bilo dovoljno da Zapad kaže svojim investitorima da se povuku kao što su to učinili u Rusiji.

Pročitajte još...

„Kad vidite da vam odu tri velika investitora. To su… Ja imam troje dece, a fabrike su mi kao pastorčad. Ja sam živeo za to. Meni samo što suza sad ne krene kad o tome pričam – da mi ode jedna fabrika. Meni kad kaže da ZF ili Brose ode iz Pančeva, naravno da ću da plačem. Šta imam da krijem od naroda. Nemam račune nigde“, rekao je, između ostalog, šef srpske države.

On je rekao da Zapad „jedini njega nemaju u šaci“.

„Zato mene ne mogu da ucenjuju. Mene ucenjuju Srbijom, jer znaju koliko brinem za Srbiju i koliko me to boli. To jedino šta mogu. Šta će da mi kažu? Stavićemo te negde, pa ćeš da smršaš? Super, šta će da mi kažu? Da mi uzmete pare koje nemam, šta? Da mi skinete pare s računa koji nemam? Da mi uzmete vilu u Toskani koju nemam? Vilu na Ženevskom jezeru ili vilu u Španiji koju nemam? Kao što pričate, gde god se pojavim imam po jednu vilu. Ne mogu da odem kod prijatelja nijednog – sve je moje. A na kraju svi znaju koliko sam pošteno obavljao posao“, rekao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare