Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Kopredsednik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta ogradio se od izjave drugog kopredsednika ove partije Nebojše Zelenovića, da će njihov poslanički klub podržati odluku buduće SNS vlade da uvede sankcije Rusiji.

Povodom današnje izjave Nebojse Zelenović, jednog od kopredsednika stranke Moramo – Zajedno, pokret Ekološki ustanak se od iste ograđuje, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još...

„Ekološki ustanak ostaje dosledan porukama i politici koju je predstavio građanima u toku izborne kampanje. Nema saradnje sa aktuelnim režimom u bilo kom obliku.

Naš put jeste proevropski, ali kakvu god politiku da nova Vlada usvoji Ekološki ustanak neće podržati. Nema podrške onima koji su ovu zemlju uništili i doveli do propasti“, rekao je Aleksandar Jobvanović Ćuta ispred Ekološkog ustanka.

Da podsetuimo, ranije je Nebojša Zelenović rekao da nova vlada Srpske napredne stranke (SNS) može da računa na podrku ovog poslaničkog kluba ukoliko se odluči da usaglasi svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom (EU) i uvede sankcije Rusiji.

„Sve što je naša politika, a bude se našlo na stolu kao predlog koji dolazi i od SNS, naravno da ćemo mi našu politiku uvek predstavljati, gurati i gde god je to moguće isticati“, naglasio je Zelenović.

BONUS VIDEO: No problem, na Starici je sve ok: Ćuta i Zorana se žestoko sukobili u Majdanpeku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare