Marijan Rističević i Aleksandar Jovanović Ćuta Foto: Nemanja Jovanović, Vesna Lalić/Nova.rs

Poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da je poslanik ispred koalicije SNS Marijan Rističević "istaknuti član Farme" i emotivni partner poslanika Marka Atlagića.

Poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je predsedavajućem Vladimiru Orliću da je morao da opomene govornika Rističevića.

„Predsedavajući, bili ste u obavezi da opomenete prethodnog govornika (Marijan Rističević), inače istaknutog člana Farme i emotivnog partnera gospodina Atlagića. Ja reklamiram član 6, šta smo ovo malo pre čuli od ove karikature”, rekao je Jovanović, nakon čega mu je predsedavajući Orlić oduzeo reč.

Pre toga, poslanik sa liste SNS Marijan Rističević iskoristio je priliku da sa skupštinske govornice priča o opozicionim poslanicima, ali i o United Grupi.

„Juče je govorila osoba koja je lansirala aferu Miladin Kovačević, a inače osoba je menjala ime, prebivalište, samo pol nije. Njegova supruga je jedna od urednica na RTS, a u tim poslaničkim klupama sedi još jedna urednica RTS što je kršenje Kodeksa novinara Srbije. Imamo i malo čudo od Trstenika koje je bilo u delegaciji u Briselu, a on je tamo nastupio u korist domaćih medija u korist United Grupe… Imamo neregistrovane medije u našoj zemlji, koji su registrovani u Luksemburgu”, rekao je Rističević.

Sve informacije sa današnje sednice pratite u lajv blogu na Nova.rs.

Bonus video: Marinika Tepić o novom zakonu o policiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare