Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TANJUG/ JADRANKA ILIC

Jutros, na televiziji Happy, vlasnik i glavni i odgovorni urednik lista Informer, Dragan j. Vučićević, gostujući kod Milomira Marića, pričajući o stanju na Kosovu i Metohiji, rekao je sledeće: ,,Nema tog majčinog sina, nema tog političara u Srbiji, koji će pristati da se odrekne sam sebe. Nema. Ima ovih nekih marginalaca, tipa Ćuta, lažni ekolozi, otkud ja znam kako se svi zovu’’.

Kopredsednik stranke Zajedno i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je Dragana J. Vučućevića na TV duel.

,,Javno pozivam junačinu Dragana J. Vučićevića, koji me na TV Pink i TV Happy svaki dan optužuje, da izađe na TV duel, ako sme! Pa da vidimo ko je neprijatelj svoje države i svog naroda! U bilo koje vreme, na bilo kojoj televiziji! Ko je neprijatelj svog naroda Dragane J. Vučićeviću, ti ili ja?’’, izjavio je Ćuta, nakon jutrošnjeg napada na TV Happy od strane Vučićevića.

Podsetimo, jutros je na televiziji Happy, vlasnik i glavni i odgovorni urednik lista Informer, Dragan j. Vučićević, gostujući kod Milomira Marića, pričajući o stanju na Kosovu i Metohiji rekao: ,,Nema tog majčinog sina, nema tog političara u Srbiji, koji će pristati da se odrekne sam sebe. Nema. Ima ovih nekih marginalaca, tipa Ćuta, lažni ekolozi, otkud ja znam kako se svi zovu’’.

BONUS VIDEO: Ćuta se žali da ga seksualno uznemiravanju Atlagić i Rističević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare