Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Policiji je danas oko 10.30 sati reagovala zbog nasilja u porodici u Novom Beogradu. Kako se navodi, potukli su se predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

PROČITAJTE JOŠ

„Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim“, rekao je Čedomir Jovanović za Kurir.

Nakon toga je dao novu izjavu za „Blic“.

„Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv“, rekao je Jovanović.

Kaže da je on nju pretukao i da je otišao da se prijavi policiji.

Jelena Jovanović je s druge strane, za Nova.rs izjavila da se tuča nije dogodila. 

„Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Dragu J. Vučićeviću.

Čeda i Jelena imaju četvoro dece koja za vreme incidenta nisu bila u stanu.

BONUS VIDEO: Čedomir Jovanović u šetnji na Kopaoniku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare