Čedomir Jovanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Oko 11,25 časova na sistem "192", pozvala je Savić Gordana, tašta predsednika LDP Čedomira Jovanovića i prijavila da je na njhovoj porodičnoj adresi na Novom Beogradu došlo do tuče između njene ćerke i zeta.

Policija je odmah izašla na teren. Na licu mesta zatekli su kućnu spremačicu Sandru P. koja je negirala da je bilo tuče. Ona je izjavila da su Čedomir i Jelena izašli iz stana pre pola sata.

Međutim, u 12:45 u Policijsku stanicu Novi Beograd došao je Čedomir Jovanović i prijavio je sam da je imao konflikt sa suprugom. Trenutno se nalazi kod radnika zaduženog za nasilje u porodici gde se uzima izjava, navode mediji. Čeda je ranije za medije potvrdio da se nasilje dogodilo, dok je Jelena to demantovala. Čedomir je u novoj izjavi za „Telegraf“ rekao da nije bilo nasilja.

„Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim“, rekao je Čedomir Jovanović za Kurir.

Nakon toga je dao novu izjavu za „Blic“.

„Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv“, rekao je Jovanović.

Nakon toga je dao izjavu za „Telegraf“ i rekao da do tuče nije došlo.

„Ja je tukao? Ma da li si normalna? Ja bih pre sebi glavu otkinuo. Volim je najviše na svetu“, rekao je on.

Jelena Jovanović je za Nova.rs izjavila da se tuča nije dogodila. 

„Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Dragu J. Vučićeviću.

Čeda i Jelena imaju četvoro dece koja za vreme incidenta nisu bila u stanu.

BONUS VIDEO: Čeda Jovanović o incidentu na aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare