Foto: Screenshot/Tv Pink

Gosti večerašnje emisije "Hit tvit" na TV Pink su predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Apostolovski, kolumnista "Politike". Oni su se dotakli i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i navodne imovine njegovog brata, o kojoj poslednjih dana pišu režimski mediji.

Naime, Ivica Dačić rekao je „da ne zna kako se pitanje imovine brata Dragana Đilasa nije postavilo do sada“.

„To pokazuje te dvostruke kriterijume. Vučić i Nikolilć dok su bili u opoziciji nisu pominjali ničiju porodicu“, rekao je on i dodao da ga zanima kako će se ova priča završiti, te da poreklom imovine treba da se bave institucije.

„Kada pričamo o rodbinskim odnosima, mene i sestru su proglasili lopovima, priznale smo krivicu bez suđenja, jer od dva zla biraš manje. Moja sestra nema ništa, a ja koja radim sledeće godine 33 godine, i plaćam porez državi, nisam uspela da zaradim pet nekretnina“, navela je Ražnatović.

Apostolovski je rekao da je od dolaska Vučića na vlast, jedna od meta bio njegov brat Andrej.

„Narvno da su njih dvojica veoma bliski i zna se da će Aleksandar u njega imati najviše poverenja i to je normalno. Nije dokazano da je Andrej Vučić ikada prekršio zakon. Ja sam ozbiljan novinar, ne vodim se tračevima i imao bih jednu distancu i u slučaju brata Dragana Đilasa. Ja bih i kod brata Dragana Đilasa bio vrlo oprezan, jer ako nije prekršio nikakav zakon onda je čist. S obzirom na to da je Đilas kao bogat čovek ušao u politiku, verovatno je došlo do nekog prepisivanja imovine“, rekao je Apostolovski i dodao da se „pojedini mediji bave bratom predsednika Srbije, ali ne i temom brata Dragana Đilasa“.

„Zadatak novinara je da pitaju, a zadatak političara da na to odgovore. Ne može da se stvori atmosfera u društvu, da moje kolege na teren odlaze kao na front. Mislim da je Đilas na ovaj način naškodio samo sebi“, rekao je Apostolovski komentarišući današnju konferenciju Dragana Đilasa, kada je rekao da „zbog Vučićevog straha od gubitka vlasti došli smo do toga da TV Pink zvoni na interfone članova moje porodice“

„Za razliku od Vučićevog brata, za mog brata Gojka niko nije ni čuo dok sam bio na vlasti. Besramno lažu da je vlasnik 29 stanova i još besramnije izmišljaju da je bilo šta i bilo kada prodao direktoru Krušika“ rekao je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas na današnjoj konferenciji za novinare.

Podsetimo, Đilas je danas još dodao da režimski mediji Objektiv, Informer i Pink, već tri dana iznose neistine i njegovom rođenom bratu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare