Foto:Zoran Lončarević, gov.me

Predsednik Lige socijaldemorkata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je današnje navode crnogorskog premijera Dritana Abazovića kao "gluposti" i optužio je predsednika Vlade Crne Gore da je "prodao ne samo sadašnjost i budućnost, nego i prošlost te zemlje".

Nenad Čanak u izjavi za portal Nova.rs rekao je da bi da ima malo viška vremena tužio Dritana Abazovića zbog izjave da će „lider LSV-a reći šta god za 500 evra“.

„Splačina ljudska, jer da imam malo viška vremena tužio bih ga za klevetu, jer su to gluposti. Od koga sam ja dobio ikada pare? Molio bih da mi se to kaže“, rekao je Čanak za naš portal.

Predsednik LSV-a je naveo da je on o nezavisnoj Crnoj Gori i značaju njene nezavisnosti prvi put govorio još pre tačno 30 godina na Cetinju.

„To je bilo 1992. godine i od tada svaki put kada sam bio, govorio sam isto, a on (Abazović) je đubre jedno najobičnije pohlepno koje je prodalo ne samo sadašnjost i budućnost, nego i prošlost Crne Gore za svoje lične privatne kombinacije. On je bednik koji mora da završi na robiji ako ima iole pravde na teritoriji Zapadnog Balkana“, izjavio je Čanak za Nova.rs.

Inače, Čanak je na Tviteru za Abazovića još rekao da je „neprijatelj Crne Gore“.

„Kaže Dritan Abazović u Skupštini Crne Gore da me ‘… crnogorska opcija dovodi u CG, pa mi daju 500 evra da ga vređam’, Dritan Abazović, po običaju laže. Niko me ne ‘dovodi’ u Crnu Goru i ne vređam nikoga nego samo kažem čemu sam svedočio“, naveo je Čanak.

Podsetimo, ranije danas crnogorski premijer Dritan Abazović je u Skupštini Crne Gore pomenuo Čanka tvrdeći kako će „lider LSV reći šta god hoćete za 500 evra“.

„To je narativ, pritislo se dugme da svi oni usmere svoju vojsku na mene i Vladu… Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 evra po ugovoru, i on se javi svaki put da nešto kaže. I za 500 evra će reći šta god hoćete, sutra će vas hvaliti, sutra će reći Abazović je najbolji mogući političar i tako dalje“, rekao je Abazović.

„Srušite Vladu, nikakav problem nije. Nisam išao da molim SPC za podršku. Da me nijedan čovek neće glasati, potpisao bih Temeljni ugovor“, rekao je još Abazović.

*****

BONUS VIDEO – Dritan Abazović opleo po Nenadu Čanku: Taj će sve da uradi za 500 evra

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare