Foto: gov.me, Filip Krainčanić/Nova.rs

Premijer Crne Gore Dritan Abazović pomenuo je danas na sednici Skupštine Crne Gore predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka navodeći da će "lider LSV reći šta god hoćete za 500 evra".

„To je narativ, pritislo se dugme da svi oni usmere svoju vojsku na mene i Vladu… Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 evra po ugovoru, i on se javi svaki put da nešto kaže. I za 500 evra će reći šta god hoćete, sutra će vas hvaliti, sutra će reći Abazović je najbolji mogući političar i tako dalje“, rekao je Abazović.

„Srušite Vladu, nikakav problem nije. Nisam išao da molim SPC za podršku. Da me nijedan čovek neće glasati, potpisao bih Temeljni ugovor“, rekao je još Abazović.

On je naveo i kako nema „nikakvu političku kalkulaciju“.

Inače, crnogorski premjer Dritan Abazović poručio je danas u parlamentu, odgovarajući na inicijativu o izglasavanu nepoverenja njegovoj vladi, da priča o švercu cigareta u Crnoj Gori ima veze s ubistvom urednika lista Dan Duška Jovanovića.

Tokom sednice došlo je i do vređanja kada je šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović govorio u Skupštini, ministar zdravlja Dragoslav Šćekić dobacio „g…o jedno najveće“.

****

BONUS VIDEO – Uvrede u crnogorskom parlamentu

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare