Ana Brnabić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je da se svi udružuju protiv Aleksandra Vučića, ali da će se SNS i dalje boriti za Srbiju i građane.

Na sastanku sa članovima i funkcionerima Opštinskog odbora SNS u Sopotu, ona je rekla da je cilj da SNS na narednim izborima u Sopotu postigne još bolji rezultat, ali da je otežavajuća okolnost to što se svi udružuju protiv Vučića, saopšteno je iz SNS.

„Imaju medijsku mašineriju, podršku stranaca jer žele da oslabe Aleksandra Vučića i da na taj način destabilizuju Srbiju, svakodnevno izmišljaju laži i fabrikuju afere. Neće biti lako, ali mi ćemo se boriti i dalje za Srbiju i za građane“, rekla je Brnabić.

Ona je ukazala da se u kampanju protiv Vučića i SNS ulažu „neverovatne cifre“ i dodala da veruje da će građani glasati za jaku Srbiju, Vučića i SNS.

„Samo (lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je uvećao prihod svojih firmi 274 puta od kada je ušao u politiku. To su nama nezamislive cifre, ali mi imamo iza nas konkretne rezultate i to je ono na šta građane treba da podsećamo i da im predstavimo planove za naredni period“, tvrdi Brnabić.

Prema njenim rečima, od dolaska SNS na vlast smanjena je stopa nezaposlenosti, sa 51 na 25 odsto.

BONUS VIDEO:  Branko Čečen: Da Vučić može da skloni Stefanovića, to bi se već desilo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare