Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC

Premijerka Ana Brnabić rekla je da u Srbiji nema zaštićenih. Ona je na pitanje Nova.rs da li će zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić biti sankcionisan kao javni funkcioner nakon što je sinoć, suprotno merama koje je donela Vlada, proslavljao pobedu Crvene zvezde u restoranu sa muzikom, odgovorila da se kršenje mera neće tolerisati ali i da nije na njoj kao premijerki da radi posao institucija.

„Nikakvo kršenje mera se neće tolerisati, drago mi ie da se zamenik gradonačelnika izvinio“, rekala je premijerka Srbije.

Dodala je da su nadležni reagovali i pokazali da nema zaštićenih.

Na pitanje Nova.rs da li će zamenik gradonačelnika Goran Vesić biti sankcionisan ona je odgovorila:

„Sve nadležne inspekcije rade svoj posao. Oslanjam se na nadležne institucije da rade svoj posao i pišu prijave. Nema zaštićenih i prema svima se ponašamo isto. Pokazali smo da će se kršenje mera sankcionisati. Nije na meni da kao premijerka da radim posao institucija“.

Na pitanje N1 da li će Goran Vesić biti isključen iz Kriznog štaba, Brnabić je rekla da i ne zna da li je on član.

„Ne znam da li je Goran Vesić član Kriznog štaba. On dolazi na sednice. Nekad dolazi on, nekad Zoran Radojičić. Tako da ne znam kako bih mogla da tražim ostavku njegovu u Kriznog štabu“, navela je Brnabić.

Podsetimo, u fudbalskom klubu Crvena zvezda priređena je proslava posle pobede u 164. večitom derbiju nad Partizanom.

Kako se vidi na snimcima koji su se našli na internetu, na proslavi se pojavio i zamenik gradonačelnika i član Kriznog štaba u borbi protiv koronavirusa, Goran Vesić.

Proslava je priređena u konferencijskoj sali klupskog hotela i karantina.

Veliki deo uprave kluba je prisustvovao proslavi, bio je tu i Boško Đurovski, koji je nedavno preuzeo Grafičar, ali i direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, nekadašnji rukovodilac crveno-belih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram