Ana Brnabić / Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Premijerka Ana Brnabić rekla je da će se znati ko je novinarki KRIK-a Bojani Pavlović oduzeo telefon kada MUP bude dao podatke o tome ili kada završi istragu. Dodaje da ne zna ko je Aleksandar Vidojević u čijem društvu je sedeo Danilo Vučić, sin predsednika države, i da se neće o njemu raspitivati u MUP-u.

„Nisam sigurna da bi u drugom delu sveta bilo dozvoljeno da neko dođe i fotografiše decu predsednika republike i mislim da je to nedopustivo. Mislim da to da maltretirate mladića od 22 godine samo zato što je sin predsednika republike, da izađe u centar grada, da pogleda utakmicu, da sedi u kafiću i da njega non stop neko maltretira, da ga non stop neko prati, da ga non stop snima, i vama je to prihvatljivo. Ja ne bih volela da živim u takvoj Srbiji. Vama je prihvatljivo da se maltretira bilo ko sa kim se vi ne slažete“, kazala je Brnabić upitana o oduzimanju telefona novinarki KRIK-a.

Dodala je da u ovom trenutku Danilo Vučić uopšte nije tema, već je tema Aleksandar Vučić.

Na opasku da je tema Aleksandar Vidojević, član Partizanove navijačke grupe „Janjičari“, koji se u policiji vodi kao osoba povezana sa kavačkim klanom, Brnabić je rekla da ne zna ko je Vidojević i da se neće raspitivato o njemu u MUP-u.

Ona je kazala da predsednikovog sina napadaju „svi oni koji su do juče plakali zato što je neko ko nije pomenuo nečiju decu su rekli da smo napali, a danas svi oni mogu predsednikovog sina da stavljaju na naslovne strane“.

Upitana da definiše ko su ti koji, kako kaže, napadaju Danila Vučića, predsednica Vlade je izbegla direktan odogovor, navodeći da su to oni koji su ga krišom slikali i povezivali sa mafijom. Medije koji su to objavili nazvala je tabloidima.

„Svi koji su rekli da ima veze s mafijom i organizovanim kriminalom, što je laž i neistina, i to direktno crta njemu metu na čelo“, istakla je Brnabić.

Upitana da li to znači da Aleksandar Vidojević nema veze s kriminalom, odgovorila je da „to možemo sada vi i ja da raspravljamo“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare