Podeli
Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je borba protiv kriminala u Srbiji "sezonska predstava koju Vučić najavljuje svaki put kada od naroda nešto pokušava da sakrije, a ovog puta to je sukob dva režimska klana".

“U prethodnih osam godina više od 10 puta on je teatralno ulazio u bespoštednu borbu protiv kriminala. Rezultati te njegove borbe su mafijaški obračuni i ubistva na našim ulicama, kao i potpuna kriminalizacija društva u kome čestiti policajci strahuju od kriminalaca koje režim štiti, a građani se plaše policije”, naveo je Stefanović.

On je dodao da je borba protiv mafijaške hobotnice zahteva profesionalnu policiju i nezavisno sudstvo, kome podršku daju svi oni koji su danas zaboravljeni, osiromašeni i obespravljeni.

“Stranka slobode i pravde garantuje da će po dolasku na vlast stvoriti atmosferu koja će garantovati sigurnost policajcima, inspektorima, tužicima koji će očistiti državu od mafije i njihovih zaštitnika u državi”, navedeno je u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar