Predstavnici Stranke slobode i pravde na čelu sa Borkom Stefanovićem položili su venac na spomenik “Bili smo samo deca” u Tašmajdanskom parku Foto: SSP

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović sa predstavnicima te stranke položio je danas venac na Spomenik deci stradaloj u NATO agresiji, u beogradskom parku Tašmajdan.

U saopštenju se navodi da je Stefanović, povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja na SR Jugoslaviju, rekao „da nas nevine žrtve NATO agresije svakog 24. marta podsećaju na to da život svakog čoveka nema cenu i da država nije država ako žrtvuje ljude“.

Pročitajte još

„Nikada ne smemo da zaboravimo sve koji su stradali u ratu koji se mogao izbeći, baš kao što nikada više ne smemo dozvoliti da nas pogrešne politike izoluju od ostatka sveta i ostave bez saveznika“, rekao je Stefanović.

Predstavnici Stranke slobode i pravde na čelu sa Borkom Stefanovićem položili su venac na spomenik “Bili smo samo deca” u Tašmajdanskom parku

Dodao je da su danas na vlasti isti ljudi „čiju smo nesposobnost da zaštite državu i narod platili životima naših građana i razaranjem od koga se nikada nismo oporavili“.

BONUS VIDEO 25 godina kasnije Srbija i NATO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar