Marinika Tepić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je za Nova.rs da joj je blokiran Tviter nalog zbog, kako je dobila obaveštenje od ove društvene mreže, velikog broja "prijava" koje su stigle nakon prošlonedeljne objave o tabloidima.

Naime, Tepić je za naš portal rekla da je suspenzija njenog naloga nastala nakon što je objavila tvit u kojem je navela da se otvorila „Pandorina kutija Vučićeve propagande“.

„Ja sam dobila obaveštenje da mi je blokiran nalog, ali nisam sigurna koliko tačno traje ta blokada. Naravno da sam pisala Tviteru i kako sam shvatila to je zbog onog tvita u kojem sam objavila da se otvorila Pandorina kutija Vučićeve propagande, tj da se sa jedne adrese šalju direktive Novostima, Alo i B92. Ja sam naglasila Tviteru da je nama, opozicionim političarima da je nama ovo jedini način da se oglasimo jer nemamo pristup televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Nama Tviter nije predmet zabave, već alternativa nacionalnim frekvecnijima u ovoj Vučićevoj diktaturi“, rekla je za Nova.rs potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Podsetimo, Tepić je 4. decembra objavila je fotografije za koje je tvrdila da su prepiske urednika srpskih tabloida, iz kojih se, prema njenim rečima, „jasno vidi da novinari različitih medija dobijaju direktive iz istog izvora“.

Nakon toga, došlo je do velikog broja „prijava“ ove objave, što je danas rezultovalo blokadom naloga na ovoj društvenoj mreži.

Na njenom Tviter nalogu se može videti da je poslednji tvit objavljen pre 23 sata.

BONUS VIDEO: Tepić: Izbori će biti slobodni i fer ili ih biti neće

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare