Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednik beogradske opštine Stari grad i funkcioner opozicione Stranke slobode i pravde Marko Bastać izjavio je danas da se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nije pojavio na ročištu povodom Bastaćeve tužbe zbog tvrdnji da je deo kriminalnog klana.

„Umesto da na sudu Vesić prizna da je tim lažima pokušao da skrene pažnju javnosti sa štetnih, i preplaćenih projekata koji traju predugo, on se sakrio u sigurnu kuću – RTS, iz koje je opet lagao građane kako nijedan projekat u Beogradu nije obustavljen tokom vanrednog stanja“, naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

On je rekao da je istina da je Vesić „terao građevinske radnike“ da izvode projekte protiv kojih su se pobunili građani, poput projekta postavljanja trolejbuske mreže u Venizelosovoj i Ulici Žorža Klemansoa.

„Umesto što se šepuri po televizijama, Vesić treba da odgovara, jer je ugrozio bezbednost moje porodice, mojih saradnika i mene. Očekujem da će nadležni organi obezbediti prisutnost optuženog Vesića na sledećem ročištu i tako mi omogućiti da u redovnom sudskom postupku dokažem ne samo da je Vesić lagao, već i zašto je to radio“, rekao je Bastać.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar