Mica Jovanovic
Mića Jovanović Foto:Screenshot/Pink

Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović, rekao je u emisji Hit tvit da je za portal Nova.rs ispričao kako je funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke zato što je bio ljut na njega zbog događaja koju su se odigrali pre 11 godina. Jovanović je rekao da se, kada je govorio za Nova.rs, izleteo oko nekih stvari, pa na Pinku rešio da ispriča novu verziju priče.

„Bio sam na desetak proslava koje je organizovao Palma i gotovo uvek su se dešavale iste scene – nakon fajronta bi odabrana ekipa odlazila u sobe sa devojkama koje je Palma dovodio. Čak sam prisustovao i sceni kad je jedan bivši ministar, visoki funkcioner SPS-a, tražio od Palme da mu rasporedi pevačicu benda koji je svirao u njegovom omiljenom klubu ‘Tigar'“, rekao je Mića Jovanović, nastavljajući za portal Nova.rs priču o žurkama koje su se godinama organizovale u Jagodini.

Povezane vesti:

Međutim, u emisji “Hit tvit” pred Palmom, Jovanović je počeo da objašnjava ono što je o žukama u Jagodini prethodno ispričao za Nova.rs.

“Javi se novinar i zbog dve stvari me isprovocira i ja kažem nešto što je uglavnom istina, ali sa jednom malom nadgradnjom. Šta je tu bilo. Prva stvar gde smo mi imali taj sukob. I gospodin Palma je obećao divan prostor za fakultet, stipendiranje studenata. I da, sad, skratim priču, slikovito rečeno, na kraju dana taj prostor je koštao sa kamatama 15 miliona, pošto su nas tužili, izvesni Koka-kola”, rekao je Jovanović i podvukao:

“To je bio prvi razlog zbog kog sam se ja naljutio, pa sam se onda izleto oko nekih stvari, reći ću tačno kojih”.

Verica Bradic, Mica Jovanovic, Goran Petronijevic i Dragan Markovic Palma
Verica Bradić, Mića Jovanović, Goran Petronijević i Dragan Marković Palma Foto:Screenshot/Pink

Na Palminu izjavu da je osnivač Megatrenda u Jagodini bio samo dva puta, Jovanović je rekao kako mora da ga ispravi i da je bio bar četiri ili pet puta.

“Ali taj 50. rođendan. Ja sam svoju ženu ostavio u Kanu i došao avionom na taj rođendan. To je bilo 2. maja 2010. godine. I Palma me ispoštuje i stavi me u taj posebni deo pored druga Ivice Dačića. Ja sednem. Jako sam bio počastvovan. Tada nailazi Boris Tadić i kaže ‘ja neću da sedim s kriminalcima’. Koj je kriminalac? Mića Jovanović. Ja nemam ni saobraćajni prekršaj. I naravno, gospodin Palma mene udalji i stavi me da sedim tamo negde sa nekim ljudima što meni nije smetalo, ali sam rekao vozaču: ‘Pali auto, idemo’”, ispričao je Jovanović.

Jovanović je prethodno ispričao za naš portal da je svojevremeno prisustvovao jednoj Palminoj proslavi na kojoj mu se smučilo od onog što je video.

Povezane vesti:

„To je bio period oko 2010. godine. Tada sam mom vozaču rekao da upali automobil i da krećemo nazad za Beograd. Napustio sam tu prostoriju posle onoga što se tu dogodilo“, ispričao je Jovanović.

On je opisao kako je Palma na toj proslavi funkcionerima koji su sedeli za njegovim stolom „raspoređivao“ devojke koje su sedele preko puta.

„Da budem iskren i meni je jednu devojku rasporedio. Kad je on to učinio, kad je do mene sela devojčica od 18, 19 godina, ja sam ustao i rekao svom vozaču da spremi automobil i vratio se nazad za Beograd. Ovo je istinita priča i garantujem vam životom da se to zaista desilo“, rekao je Jovanović.

On je u „Hit tvitu“ zatim rekao da je tada Palmi u Francuskoj kupio i jedan lep, vredan poklon sa posvetom, kog se Palma verovatno i ne seća.

“Dakle, za rođendan, sad se ispravljam, nije bilo nikakve žurke. To je bila moja pretpostavka da onaj after parti, obično se desi pa tu budu žurke. I sada moram još nešto da kažem, jeste da su tu bile devojke i službenice, ali tu ničeg lascivnog nije bilo. Žurke koje sam ja četvrtkom pravio na Megatrend Univerzitetu su bile potpuno iste, bez ikakve lascivnosti.”

Proslavu Palminog rođendana Jovanović je za Nova.rs opisao ovako:

„To je bilo početkom maja, pre desetak godina. Ja sam tada došao iz Francuske samo zbog tog poziva. Ponovo su identične stvari počele da se događaju i opet sam morao da napustim proslavu. Tada je, paralelno, priredio i opšte narodno veselje, pošto je na raspolaganju imao dve sale za proslave. U prvoj sali su se nalazili radnici, seljaci i drugi službenici. U jednom trenutku bi se rukovodstvo podiglo tri ili četiri stepenika naviše, gde se nalazio jedan ‘harmonika zid’ i posle toga još jedan zid iza kojeg je bio taj njegov specijalni prostor. Tu niko nije mogao ni da ih vidi, niti da ih čuje. Takođe, tu je postojao jedan poseban izlaz koji kroz hodnik vodi na prvi sprat gde se nalaze sobe kao u kupleraju. I ponovo je Palma razvrstavao devojke i ponovo su bile u pitanju ženske osobe koje nisu bile starije od 20 godina“.

Na pitanje novinarke televizije „Pink“ da li to znači da ono što je objavio portal Nova.rs nije bilo tačno, odgovorio je “to bilo isprovocirano”.

“Nekako su me uhvatili u trenutku kad sam ja provrteo ove dve stvari. Bio sam ljut, setio sam se toga. Kada sam silazio sa tog posebnog dela i kao kuče bio odbačen, onda je Tadić oteo mikrofon od mog partijskog druga Ivice Dačića i napravio skandal od pevanja.“

Jovanović je ponovo istakao da je morao da se koriguje, jer je, kada je pričao za naš portal, stvarno bio ljut.

„Ako će gospodin Palma da prihvati jedno drugarsko izvinjenje, ja se javno izvinjavam, malo sam preterao. Ali jeste da su tu bile i devojke i žene, međutim, tu nije bilo niti podvođenja niti bilo čega lascivnog. Ja se dobrovoljno i javno prijavljujem da budem svedok na suđenju gospodinu Palmi”, izjavio je Jovanović.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare