Ana Brnabić Foto:Screenshot/Twitter/Ana Brnabic @anabrnabic

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je na društvenim mrežama objavila video-snimak, u kom se obrušila na medije Junajted grupe. Ona se "zahvalila" medijima UG na tome što prave "kult ličnosti Aleksandra Vučića".

„Šolakovi mediji, evo već 3. dan obeležavaju rođendan Aleksandra Vučića. Zaista za svaku pohvalu. Nema kod njih dana, informativne ili bilo kakve druge emisije, nema naslovne strane, sagovornika ili vesti, a da nije o Vučiću. Mediji koji sami prave takav kult ličnosti i nisu neki mediji“, napisala je ona na Tviteru.

„Evo našla sam nekoliko minuta vremena u inače dosta napornom danu da pogledam naslovne strane današnjih medija i palo mi je napamet ovako javno da se zhavalim medijima United grupe, Šolakovim medijima, jer ako pogledate naslovne strane današnje štampe videćete da se niko osim njih nije setio predsednika Aleksandra Vučića i njegovog rođendana. Nema ga ni na jednoj naslovnoj strani, ima ga samo u Šolakovim medijima“, rekla je ona i nastavila:

„Oni su ti koji prave kult ličnosti Aleksandra Vučića. Da nije njih, mi bi svi već zaboravili na to, a posebno Aleksandar Vučić koji je i tako proslavio svoj rođendan u Kataru radno, boreći se za investicije u Republici Srbiji. Dakle da nema njih, ne bi bilo kulta ličnosti Aleksandra Vučića. A nema dana da u njihovim medijima, u njihovim informativnim emisijama, njihovim štampanim medijima, bilo dnevnim ili nedeljnim da jedina vest nije Aleksandar Vučić. Hvala vam na tome, bravo, svaka čast.“

***

BONUS VIDEO – Ana Brnabić na Pinku o Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare