Miroslav Aleksić. Foto: RTS/Printscreen

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić sinoć je u emisiji RTS "Reč na reč" teško optužio aktuelnu vlast da je odgovorna za uspon navijačko-kriminalnog klana Veljka Belivuka, kao i za najveću plantažu marihuane u Evropi.

Aleksić je učestvovao u predizbornoj debati zajedno s Vojinom Biljićem iz pokreta Dosta je bilo, Ljubanom Panićem iz Stranke slobode i pravde, Muamerom Zukorlićem iz Stranke pravde i pomirenja, Đorđem Milićevićem iz SPS i Zoranom Tomićem iz SNS. Neke od tema debate bile su da li svi izbori treba da se održe istog dana i pod kojim uslovima, da li cenzus treba menjati i šta nikako ne sme da se događa tokom predizborne kampanje.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom od svojih obraćanja Aleksić je optužio vlast za nekoliko krupnih afera.

„Deset godina ovaj režim upravlja Srbijom i sve kriminalce koji su postojali su mogli da uhapse, ali su oni, na žalost, stvorili nove kriminalce. Taj klan Veljka Belivuka koji sada oni žele da otpišu su oni stvorili. On nije postojao pre njihove vladavine. Dok im je bio potreban da smiruje južnu tribinu (Partizanovog stadiona) da ne skandiraju predsedniku Aleksandru Vučiću, bio im je dobar. Odjednom im sad ne valja. Ili da prebija novinare na skupovima i ljude koji protestuju. A sad su se setili da im ne valja. Ne, to je odgovornost onih koji upravljaju Srbijom. Oni su stvorili taj klan. Odgovorni su“, rekao je Aleksić, pa nastavio:

„Oni su odgovorni za imanje Jovanjica nadomak Beograda, najveću plantažu marihuane u Evropi koja se prodaje našoj deci na ulicama. Za to nije kriv neko ko već deset godina ne vlada Srbijom“, istakao je Miroslav Aleksić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar