Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić poručio je građanima okupljenim ispred Specijalnog suda da „kada nepravda postane pravilo, otpor građana mora biti obaveza“.

Mi imamo obavezu da podržimo ljude u sistemu koji su zdravo tkivo, kao što su Mitić, Milenković, policajka iz Valjeva, smenjene tužiteljke i svi drugi ljudi koji neće da ćute na kriminal“, kazao je, dodajući da je „Jovanjica istovremeno i Ahilova peta ovog režima“, piše N1. 

Dodao je da kada predstavnici vlasti „brane Koluviju, a napadaju Milenkovića i Mitića, to vam samo potvrđuje da braneći Koluviju brane sami sebe“.

„Gde se u svetu dešava da se proganjaju policajci koji se bore protiv mafije“; piše N1. 

Marinika Tepić je takođe zamolila medije da Jovanjicu ne nazivaju najvećom plantažom marihuane, jer to zvuči ublaženo, već da je nazivaju onako kako je ona kvalifikovana i u optužnici, a to je najveća fabrika droge – skanka – u Evropi.

Ispred Specijalnog suda su i ostali političari koji organizuju proteste Srbija protiv nasilja – Borislav Novaković, Nebojša Zelenović, Biljana Stojković, Borko Stefanović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Janko Veselinović, Đorđe Miketić i drugi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar