Foto: Arhiva

Narodni poslanici Miroslav Aleksić i Vladimir Đukanović ušli su u raspravu na Tviteru. Aleksić, potpredsednik Narodne stranke reagovao je na Đukanovićevu objavu da je potreban mir po svaku cenu, rekavši da naprednjaci, pošto su svu vlast predali na na severu Kosova pokušavaju mirno da sprovedu “Vučićevu misiju predaje Kosova”.

Poslanik SNS i član Predsedništva vladajuće partije Vladimir Đukanović objavio je da je neophodan mir za sve narodne na Balkanu, a na njegovu objavio reagovao je Aleksić.

Pročitajte još...

“Pošto ste za ovih 10 godina vaše vladavine predali svu vlast i na severu Albancima, a samim tim i teritoriju, sad vam treba da još sve to prodje mirno kako bi Vučić uspešno završio svoju misiju predaje Kosova koju je nekom obećao… Najveći prevaranti u istoriji Srbije”, napisao je on.

Ubrzo je usledio odgovor poslanika Đukanovića koji je objavioo Aleksića opisao kao “glupost godine”.

“Imamo kandidata za glupost godine. Doduše, malo bi i da ratuje. Samo što zaboravlja da mu je lider bio ministar spoljnih poslova kada su po Srbe potpisivani najgori sporazumi. O upućenom pitanju ka MSP da ne trošim reči. Uglavnom, albanska javnost danas Jeremića tretira kao svog”, napisao je Đukanović.

Aleksić potom odgovorio da stranka kojoj pripada Đukanović pomenutu temu spinuje u saradnji sa “koalicionim partnerima”.

Rasprava je, makar za sad, okončana odgovorom Vladimira Đukanovića, koji je naveo da je “Jeremić na sva usta hvalio premijera Kosova, Aljbina Kurtija”

BONUS VIDEO: Šta sve radi Vladimir Đukanović?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare