Foto: Printscreen; RTS

Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Beogradu, saopštila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da uništi posle 86 godina Sajam. Kako navodi, Vučića interesuje isključivo profit investitora i Beograda na vodi kom daju parče po parče Beograda.

PROČITAJTE JOŠ...

„Aleksandar Vučić je odlučio da nakon 86 godina uništi još jedan simbol Beograda – Sajam. Njega ne interesuje što je sa Sajma emitovan prvi kadar na televizorima Beograđana i to Savskog mosta. Njega ne interesuje tradicija sajma knjiga koji se održava 66 godina, a ni novogodišnji vašar na kome već 60 godina uživaju mali Beograđani. Jedina stvar koja interesuje Vučića i njegov režim jeste profit investitora i Beograda na vodi kome daju parče po parče Beograda“, navodi ona.

Ana Gođevac, SSP
Ana Gođevac Foto: Nova S

Ona dodaje da Vučić nije ni objasnio gde će se održavati beogradski sajmovi od sada pa ubuduće?

„Hoće li Beograd na vodi naplaćivati svoj „najam“ za postojeće hale i koliko će koštati građane? Ako neće biti u tim halama, gde će? Sajam je sačekala ista sudbina kao i železničku stanicu koja od jula 2018. godine ne postoji i to posle 134 godine. Evidentno je da SNS gleda Beograd kao miraz za Beograd na vodi. Zato tražimo izbore jer građani zaslužuju vlasti koja više brine o njihovim novčanicima nego o računima investitora kome poklanja naše simbole da bi na tom mestu dizali solitere“, zaključuje Gođevac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar