Đorđe Miketić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Predsednik Republike je juče priznao nešto što smo svi znali, da je on doneo protivzakonitu i protivustavnu odluku da se u izbornoj noći, bagerom poruše kuće u Hercegovačkoj i tako izvrši nasilje nad imovinom ali i ljudima koji su se tu našli. Međutim tu nije kraj kriminalnom projetku Beograda na vodi. Ista ova milenijumska građevinska mafija, planira da sruši Beogradski sajam i da na tom zemljištu podigne brdo načičkanih solitera zarad novih nekoliko milijardi profita koji će otići njima u džepove", rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić.

Miketić je poručio da je Sajmu već otet deo parkinga i predat Beogradu na vodi.

„Sve se to radi pod plaštom nekakvog novog EXPO centra i nacionalnog stadiona koji hoće da zidaju na sred surčinske livade. Beograd ima divan sajam i čak dva reprezentativna stadiona. Sve drugo je čista pljačka“, naveo je on.

Dodao je da je u budžetu već Sve se to radi pod plaštom nekakvog novog EXPO centra i nacionalnog stadiona koji hoće da zidaju na sred surčinske livade.

„Beograd ima divan sajam i čak dva reprezentativna stadiona. Sve drugo je čista pljačka. U budžetu je već predviđen novac za taj Surčinski projekat, koji će građani platiti preko milijardu evra. Znači, prvo žele da sruše Sajam, prošire Beograd na vodi i tu zarade milijarde, a potom da građani platiti infrastrukturu za projekat koji će SNS kartelu uliti nove milijarde u džepove Beograđani neće dozvoliti rušenje njihvog lepog i uglednog Sajma i jasno ćemo ovaj put stati pred bagere i reći, Savamalu si srušio, ali Beogradski sajam nećeš“, zaključio je Miketić.

Bonus video: Đorđe Miketić – Kako Vučićev kumić vozi auto za koji Srbi moraju da rade 45 godina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare