Aleksandar Sapic
Aleksandar Šapić Foto:FoNet/Zoran Mrđa

Ukoliko nam Beograđani na izborima ukažu poverenje, svi ljudi koji imaju znanje, iskustva i rezultate u lokalnoj politici dobrodošli su u tim koji će voditi glavni grad, a ima ih puno u ovoj vlasti i spreman sam sa njima da sarađujem, izjavio je potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.

On je, gostujući na „TV Tanjug“, istakao da je puno važnih projekata urađeno u glavnom gradu u godinama za nama, a da je još dosta onih koji su započeti i moraju da se završe.

Puno dobrih stvari je urađeno u Beogradu, koje nisu rađene prethodnih 30 godina, neki od ključnih infrastrukturnih projekata su završeni, gradi se obilaznica, prve dve linije metroa, počinjemo ozbiljnu implementaciju „Bg voza“, a „Beograd na vodi“ je projekat kakav Srbija nije imala, rekao je Šapić.

Naveo je da je Beograd danas metropola, i „da predstavlja jednu vrstu istočnoevropskog Njujorka“ i da bi u tom pravcu njegov razvoj trebalo i da se nastavi.

Bilo je i stvari koje su bile manje dobre, kao i loših stvari koje ćemo pokušati da otklonimo, ali mislim da je komunikacija sa građanima najvažnija, da pokušamo da ih učinimo partnerima, da budemo spremni da sarađujemo sa svima oko stvari koji će biti od koristi Beograđanima, rekao je Šapić.

PROČITAJTE JOŠ

On je istakao da je u tri mandata kao predsednik Opštine Novi Beograd pokazao da može da sarađuje sa svim strankama, od ekstremne levice do ekstremne desnice, bez obzira da li se sa njima slaže oko nacionalnih pitanja.

Šapić je još jednom naglasio da je pridobiti poverenje građana na izborima izuzetno težak zadatak, zbog čega bi u izbornu utakmicu trebalo ući sa maksimalnom posvećenošću.

„Svaki glas na izborima treba zaslužiti. Ako je to već “gotova stvar”, onda ne treba ni da izlazimo na izbore, već da uzmemo svesku i ispišemo šta je ko osvojio. Pogrešno je na takav način prilaziti bilo čemu, a naročito ne ovako važnim izborima koji nam predstoje“, kazao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar