Foto: Facebook

Milijana M. supruga Siniše K, serijskog silovatelja koji je nakon nekoliko nedelja bekstva uhapšen u Berlinu zbog napastvovanja čak sedam žena među kojima je bila i maloletnica, ispričala je za medije da je i sama bila žrtva napada.

Nemački mediji su napade opisali kao izuzetno brutalne, za Sinišom se tragalo nedeljama helikopterima, dronovima, u potrazi je učestvovalo više od 80 policajaca.

„Nemački mediji mogu da pišu šta hoće, to je neko hteo da mu smesti… To što navode za njega to je laž, on je moj muž, sa njim dete imam, to su bolesne priče za slušati. Ovo je noćna mora, ni u snu ne bih pomislila… ja vam kažem da mu to nameštaju, da dobije što više zatvora“.

I pored svega toga, Sinišina trudna supruga Milijana, ne želi da poveruje da je njen izabranik počinilac teškog i gnusnog krivičnog dela koje je zgrozilo celu Nemačku. Kako kaže, njenom Siniši sve smeštaju, a sumnja da to čini čovek koji je nju nedavno napao u Nemačkoj.

Najpre je poricala da ga poznaje, a onda je otvorila dušu i ispričala da je i sama bila žrtva napada u Berlinu…

„Taj ne odgovara nijedan dan za to, a napao je trudnu ženu… Ja ću imati traume za ceo život. To se desilo u Berlinu pre otprilike tri meseca, napastvovao me je pijani i drogirani čovek koji je pokušao da me siluje. Nisam ga prijavila pošto sam bez papira, a Siniša je mene branio. Siniša je jedan divan momak, a taj tip ga je tužio. Ko će za to da odgovara? Nema zatvora za tog čoveka. Siniša je mene samo zaštitio što bi svaki muškarac uradio za svoju devojku“, prepričava za Blic.rs Milijana iskustvo koje je preživela u Berlinu.

Kako tvrdi, ne zna za šta je tačno Siniša osumnjičen, ali veruje da su mu „dosta toga napakovali“.

„Ja vam govorim istinu jer ja poznajem Sinišu. To je nepravda za mene, da neko odgovoara, a neko ne“, kaže Milijana.

Kada smo joj saopštili da je osumnjičen da je silovao sedam žena, ona je rekla: „Molim? To je čista laž!“

„On ima ženu, mene, valjda ga ja najbolje poznajem. Nemački mediji mogu da pišu šta hoće, to je neko hteo da mu smesti, verovatno taj što je mene napastvovao. To što navode za njega to je laž, on je moj muž, sa njim dete imam, to su bolesne priče za slušati. Ovo je noćna mora, ni u snu ne bih pomislila… Ja vam kažem da mu to nameštaju, da dobije što više zatvora“, uverena je čvrsto Milijana.

Foto: Facebook

Kada je reč o navodima da je Siniša već silovao u Srbiji za šta je i osuđen, Milijana to negira tvrdeći da nije silovao, već da su ga uvukli u „nešto što ne treba, dok je bio mlađi“.

„Ja hoću samo da taj što je pokušao mene da siluje da odgovara, a ne da bude na slobodi. Siniši je sve to spakovano, ja to znam i znala sam, on treba da postane otac za mesec dana, ovo je sve žalosno šta se dešava. Niko nije otišao u Nemačku da se glupira, već da zarađuje novac. On je jako vredan“, kaže Sinišina supruga. Kako je objasnila, ona je sa njim bila sedam meseci u Nemačkoj, ali se u međuvremenu, pre oko tri nedelje, vratila za Srbiju gde se i sada nalazi. U međuvremenu, njen suprug je uhapšen u spektakularnoj akciji nemačke policije i to uspomoć foto-robota koji je napravljen zahvaljujući Sinišinoj poslednjoj žrtvi. Podsećanja radi, Siniša K. je u Srbiji već robijao pet godina zbog istog krivičnog dela i krađe, a njegova žrtva tada je bila maloletnica!

„Od 2013. do 2018. godine bio je u zatvoru zbog silovanja i krađe. Osuđen je na kaznu od pet godina i četiri meseca za silovanje i dva meseca za krađu, pa mu je sud spojio te dve kazne i izrekao ukupno pet godina i četiri meseca zbog oba krivična dela“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar