Pripremno ročište povodom tužbe koju je Branislav Lečić podneo protiv koleginice Anđele Jovanović, jer je odbila da igra s njim u istom kadru u seriji "Radio Mileva", održano je danas u Prvom osnovnom sudu.

Na sledećem ročištu bi trebalo da svedoči glumac Lečić. Kao i na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i dokaze. To su danas učinile obe strane.

Kako je posle održanog ročišta izjavio advokat Goran Draganić, koji zastupa Anđelu Jovanović, danas je završeno pripremno ročište.

„Na sledećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić. Suvereno pravo svakog glumca je da bira da li će učestvovati u nekom projektu. Anđela Jovanović ne može da uskrati nikome pravo da učestvuje u nekom projektu. Tužba je zbog navodne izjave o kojoj će se izjasniti gospođa Jovanović”, rekao je advokat.

On je na početku izjave negodovao zbog odluke suda da ne pusti novinare u sudnicu.

Podrška Anđeli Jovanović na suđenju sa Branislavom Lečićem Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, Mirjana Karanović, Milena Radulović, Nina Janković, Iva Ilinčić, Đorđe Stojković, Anđelka Stević Žugić, Miona Marković, Tamara Krcunović i još mnogo kolega aplaudirali su glumici Anđeli Jovanović prilikom dolaska na sud, nakon čega su se svi okupljeni glumci okupili oko Jovanovićeve i zagrlili je.

Glumicu je ovo raznežilo, a kolege su je bodrile rečima: „Osmeh, glavu gore koleginice“.

Anđela Jovanović prethodnih dana govorila je o razlozima zašto je odbila da deli kadar sa Branislavom Lečićem u seriji „Radio Mileva“, a jedan od njih je, kako je navela, „neprijatan događaj iz prošlosti“.

„Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale”, rekla je ranije za medije Anđela Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare