Danas, 6. marta, biće održano prvo pripremno ročište po tužbi koju je podneo Branislav Lečić za povredu časti i ugleda nakon što je njegova koleginica, glumica Anđela Jovanović, odbila da igra sa njim u televizijskoj seriji “Radio Mileva” koju emituje RTS.

Brojne novinske ekipe su ispred suda, a sudska straža ne dozvoljava predstavnicima medija da uđu u zgradu. Iako je suđenje prvobitno bilo otvoreno za javnost, ta odluka je u poslednjem trenutku promenjena.

Podrška Anđeli Jovanović na suđenju sa Branislavom Lečićem Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumica Anđela Jovanović stigla je ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu gde su je gromoglasnim aplauzom dočekale mnogobrojne kolege kako bi joj pružile podršku, a među kojima su Mirjana Karanović, Milena Radulović, Nina Janković, Iva Ilinčić, Đorđe Stojković, Anđelka Stević Žugić, Miona Marković, Tamara Krcunović i mnogi drugi.

Podrška Anđeli Jovanović na suđenju sa Branislavom Lečićem Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon aplauza, a pred ulazak u sud, usledio je grupni zagrljaj.

„Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale”, rekla je ranije za medije Anđela Jovanović.

BONUS VIDEO: Podrška za Andjelu Jovanović koju je tuzio Lečić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare