Veljko Belivuk i Ritopek Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/MUP Srbije

Današnje pripremno ročište Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njihove kriminalne grupe koji su optuženi za najteža krivična dela završeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Kako Nova.rs saznaje, a glavni pretres odnosno javno suđenje zakazano je za 17. oktobar.

Na današnjem suđenju optuženi Marko Miljković u svom uvodnom izlaganju rekao je da „bez tela nema ubistva“. On je tokom izlaganja, koje je trajalo oko sat vremena, pominjao i slučaj nestalog dečaka Đorđa Andrejića i citirao presudu na osnovu koje je njegova majka oslobođena jer telo mališana nikada nije pronađeno.

Pročitajte još:

„Doneo je ceo predmet i čitao delove presude. Ostavio je bez teksta sve prisutne. Ni mušica se nije čula u sudnici“, kaže izvor Kurira.

Miljković je za sudskom govornicom rekao i da je u Ritopeku pronađeno 14 DNK tragova osoba koje nisu identifikovane i postavio pitanje da li su to tragovi nekih novih žrtava, ubica ili nekog trećeg.

„Postavio je pitanje kako je ubijeni Mihajlović došao u Ritopek i kako je moguće da ti meseca nije pronađena skrivena prostorija. Ove slike sečenja i mlevenja, koje tužilac predlaže kao dokaz, to nema ni u holivudskim filmovima. Ovo je fotomontaža“, navodi izvor.

Miljković se direktno obratio i sudiji.

„Sudija, ako prođe Skaj, ovo i vama može da se desi“, rekoa je Miljković.

Posle pauze koja je u toku izlaganje pred sudom trebalo da počne Belivuk.

VIDEO: „Ne znam ja ništa, za sve je kriva SNS“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar