Foto: Nemanja Jovanović

Prethodne noći saobraćajna policija je intervenisala u više gradova Srbije, te je nekoliko vozača zaustavljeno zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

POGLEDAJTE JOŠ:

U Boru je saobraćajna policija zatekla vozača „golfa“ koji je upravljao vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, kao i vozača „pasata“ koji je vozio sa 1,34 promila alkohola.

U Negotinu je saobracajna policija zaustavila vozaca „pasata“ koji je vozio sa 1,44 promila, kao i ženu (24) koja je vozila „astru“ sa 1,26 promila i probnom vozačkom dozvolom. Sankcionisan je i vozač  „pežoa“ (40) koji je vozilom upravljao sa 1,62 promila i pored izrečene zabrane upravljanja motornim vozilom, sa dozvolom kojoj je istekao rok trajanja.

Policajci su u Kladovu zaustavili vozača „folksvagena“ (29) i vozača „BMV“ (34) koji su vozili sa 2,07 i 1,31 promila alkohola, kao i vozača „golfa“ koji je odbio da se alkotestira. U Kladovu je zadržan i vozač traktora (46), koji je imao 3,09 promila i udario u betonsku ogradu, a potom i nastavio da vozi.

U Majdanpeku je policija zaustavila vozača „ford fokusa“ (33) i „golfa“, koji su automobilima upravljali sa 2,08 i 1,24 promila alkohola u organizmu.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar