Foto:Screenshot/Facebook

Policija je, kako se navodi, pronašla nož na oko 20 metara od mesta na kojem je Nemanja A. izboden u srce nasmrt, a Milan T. (18), kojem se i dalje bore za život, teško povređen. Kako se pretpostavlja, njih dvojica su se navodno, zagrili, pa boli noževima jedan drugog.

„Jedan nož je pronađen juče na licu mesta a pronalazak i drugog noža, ukoliko se DNK analizom i preko otisaka prstiju pokaže kao tačno, značio bi da su oba aktera imali noževe. Ko je u rukama imao nož koji je juče nađen, a da li je i ovaj koji je danas nađen korišćen u tuči, znaće se posle forenzičke obrade. Na osnovu toga će se znati da li su se međusobno boli noževima dok su jedan drugog zagrlili u tuči, ili su se otimali oko jednog noža“, otkriva izvor za Blic.

Šta je dovelo do krvavog sukoba u Gadžinom Hanu, još nije poznato. Prema rečima Nemanjinih roditelja, grupa mladića u kojoj je bio Milan T. pretukla je Nemanju prethodne večeri oko jedan čas iza ponoći. On je prebačen do ambulante u Doljevcu I u KC Niš na pregled nakon čega se vratio kući. Ujutro je izašao da prošeta jer nije hteo da legne da spava budući da je sa devojkom trebalo da ide na parastos njenom ujaku, ali su roditelji dobili poziv kojim su obavešteni da je izboden.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar