Vulin: Javili su nam da je Periš viđen kako kupuje hleb na Vračaru

Hronika 21. jan. 202209:29 > 09:29
Podeli:
Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, gostovao je danas u jutarnjem programu televizije "Kurir", i tom prilikom istakao da policija proverava svaku dojavu koja je vezana za nestanak Splićanina Mateja Periša, za kojim se traga 22 dana.

„Mi dajemo sve od sebe da rešimo ovaj slučaj i proveravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju imamo i dobronamerne i zlonamerne ljude, koji se javljaju. Nedavno su nam javili da nestali mladić kupuje hleb na Vračaru. Kada smo proverili, shvatili smo da je u pitanju komšija“, rekao je ministar unutrašnjih poslova u jutarnjem programu Kurir televizije.

Pročitajte još:

Vulin je govorio i o Nenadu Perišu, ocu nestalog mladića, i iskazao mu poštovanje.

"Ja moram da iskažem jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša, samo stavite se u njegovu situaciju. Da li biste imali toliko razumevanja kao on. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno i govori o mržnji koju osećate prema ovom gradu. Ovo je bezbedan grad, ovde vas niko nikada neće napasti zbog nacionalosti. Beograd voli strance. Od svih desetina hiljada stranaca koji su bili ovde za novogodišnje praznike, vi nemate ni jedan jedini incident. To je zato što Beograd voli strance, mi ne delimo ljude na nacionalnoj osnovi", izjavio je on i dodao da je siguran da u klubu, kao ni van njega, nije bilo nasilja.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra. On je kobne večeri bio u klubu "Gotik", gde se provodio sa društvom.

U jednom trenutku je izašao iz kluba, a potom su ga kamere usnimile kako trči, zaustavlja taksi vozilo, a potom i kako se spušta stepenica koje vode ka Savi.

Potraga za mladićem proteklih nedelja skoncentrisana je na reku Savu.

BONUS VIDEO: Nenad Periš o novim saznanjima o nestalom Mateju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar