Vulin: Iskazi Belivuka i Miljkovića su napadi na Vučića i mene

Podeli:
Dodela stanova za snage bezbednosti vojsku i policiju
Aleksandar Vulin Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas gostujući na „Pinku“ da određeni mediji iskaz mesara i kasapina Marka Miljkovića prenose u delovima, kako bi mogli što duže da napadaju predsednika Vučića i njega.

„Napali su predsednika Aleksandra Vučića i mene i protiv nas je sve dozvoljeno“, rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu TV „Pinka“.

„Znali smo da će lagati i napadati nas, znali smo koga će napadati, naravno predsednika Vučića i mene. Prvo su počeli da šalju poruke da se opametimo, da oni eto neće govoriti o nama, kao da imaju šta da kažu, ali evo pošto se nismo opametili, sada će oni sve da ispričaju“, rekao je ministar Vulin.

Pročitajte još:

 

Prema iskazu Miljkovića, kako je naveo ministar, predsednik Vučić i on sarađivali su sa njima, a kuća u Ritopeku pripadala je njemu lično.

„Da smo imali ikakve veze sa njima mi ovo ne bismo smeli da radimo, ne bismo smeli da ih pohapsimo. Kako bismo smeli da uđemo i da ih razbijemo, a da smo imali bilo kakve veze sa njima. Pohapsili smo ih, idu na doživotnu“, rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, sada se medijski napadaju on i predsednik na osnovu izjave kriminalca i ubice, koji je rekao da je on vlasnik kuće u Ritopeku, klanice gde su ubijali ljude.

„Miljković još kaže da sam rekao da je kuća odlična i da ne ulaze u garažu u koju samo ja treba da ulazim. A u toj garaži je tajna soba klanica, gde su ubijali žrtve, dakle ja sam sve to radio, on nije“, kazao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je dodao da se iskazi Miljkovića i Belivuka prenose parcijalno, u delovima, kako bi neki novinari, političari, analitičari duže vremena i u više navrata mogli da napadaju predsednika Vučića i njega.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar