Uroš Panić Foto: Printscreen/TikTok/uros___panic__

Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo se, posle izvesnog vremena, javno pohvalio bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u "lamborginiju", izazivajući policajce da ga zaustave.

Inače, ovaj srpski tiktoker poznat je po divljanju po beogradskim bulevarima, bahatoj vožnji i kršenju saobraćajnih propisa.

Na društvenoj mreži Tik Tok objavio je novi video snimak njegove divljačke vožnje, u na kome se vidi kako vozi auto, u kome „trešti“ glasna muzika, a u kome zajedno sa mladićem na suvozačevom mestu, poziva policiju da ih zaustavi „ako sme“.

„Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, čuje se kako Panić govori, uz salve psovki i uvreda upućenih na račun policajaca.

Sve se, kao i ranije, dešava noću uz brzu vožnju ulicama pored Kalemegdana, uz vratolomna preticanja, nagla ubrzavanja i kočenja.

Mladi Panić sve vreme, kako se može čuti na snimku, svojom brzom vožnjom namerno provocira ne bi li ga neka policijska patrola zaustavila, a kada je došao na Brankov most tek je onda dao gas i počeo još više da divlja.

„Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku“, hvalio je bahati mladi Vučićev kumić.

U trenutku kada su prolazili Bulevarom Nikole Tesle, Panić je prošao pored policijske patrole ali ga je to dodatno podstaklo pa umesto da smanji brzinu on je namerno dao još veći gas.

Inače, Uroš Panić se nekoliko puta već našao u centru javnosti zbog brze vožnje, kako po beogradskim tako i budvanskim ulicama, ali je ostalo nejasno kako je do sada uspevao da ostane ne uhvaćen  na snimcima brojnih kamera koje su postavljene u gradu.

Podsetimo, još jedan Vučuićev kum, Nikola Petrović izazvao je nedavno pažnju u medijima kada je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, u kojoj su povređene dve ženske osobe.

Saobraćajna nesreća u Užičkoj ulici Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Naime, Petrović je upravljao skupocenim vozilom marke „meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

BONUS VIDEO: Bahata vožnja po trim stazi Košutnjak