Polazak skola djaci ucenici osnovci
Polazak u školu Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

U Tehničkoj školi "Buda Davidović" u Obrenovcu u sredu je došlo do vršnjačkog nasilja nad jednim dečakom. Snimak tuče, na kom se vidi kako jedan maloletnik drugom zadaje udarac, nakon čega on pada na zemlju i počinje da se trese, proširio se društvenim mrežama.

Snimak tuče, na kom se vidi kako jedan maloletnik drugom zadaje udarac, nakon čega on pada na zemlju i počinje da se trese, proširio se društvenim mrežama.

Izvor 24sedam navodi da je snimak autentičan i potvrđuje da se tuča dogodila u sredu.

„Bilo je tuče. Dečak ima zdravstvenih problema, a udarac koji je zadobio doveo je do komplikacija. Momci koji su učestvovali u tuči su procesuirani, policija je izašla na lice mesta – kaže izvor i dodaje da je napadnuti dečak završio u bolnici posle incidenta, ali da je sada dobro“, rekao je, prenosi Blic.

Pročitajte još:

Direktorka škole nije želela da komentariše slučaj, a zaposleni u ovoj ustanovi su rekli da je škola postupila po zakonu.

„Sve je urađeno po zakonu i kako treba. Direktorka se neće izjašnjavati povodom ovog slučaja. Već je dala izjavu MUP-u i Ministarstvu prosvete“, rekli su oni.

Ono što je, pored brutalnog nasilja nad bolesnim dečakom, zasmetalo korisnicima društvenih mreža su „drugari“ i „drugarice“ maloletnika koji sve snimaju i smeju se u pozadini, dok jedna devojčica sve vreme viče: „Pomerite se, ne vidim ništa od vas!“

Naš izvor dodaje i da još uvek nije poznato kako je tuča počela.

BONUS video: Tuča u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare