Policija
Foto: MUP Srbije

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača automobila zbog nasilničke vožnje, dok će protiv jednog od njih biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je noćas oko 1.45 časova na Zrenjaninskom putu pokušala da zaustavi „fijat punto“ kojim je upravljao dvadesetogodišnjak, ali se on oglušio o naređenje policijskih službenika i nastavio da vozi.

On je prošao kroz nekoliko crvenih svetala na semaforu, nakon čega ga je patrola zaustavila. Alkotestiranjem utvrđeno je da je imao 0,72 promila alkohola u organizmu, a prilikom odvođenja na testiranje na psihoaktivne supstance on je, kako se sumnja, više puta pesnicom u glavu udario policajca (40) i naneo mu lakše telesne povrede.

Dvadesetogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuća prekršajna i krivična prijava.

Saobraćajna policija je iste noći oko 00.50 časova u Surčinskoj ulici zaustavila tridesetsedmogodišnjeg muškarca koji je, kako je utvrđeno alkotestiranjem, automobilom „fijat punto“ upravljao sa 2,26 promila alkohola u organizmu.
Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete
odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar