Vođa Kavčana teško ranjen u Ukrajini: Rafal u Radoja Zvicera

Hronika 26. maj. 202021:04 > 22:51
Podeli:
Foto: Printscreen/Facebook/Kyiv Operative

Radoje Zvicer, vođa "kavačkog" klana, teško je ranjen u Ukrajini.

U Zvicera je ispaljeno deset metaka i nalazi se teškom stanju.

 

 

Kako javljaju ukrajinski mediji, napad na Zvicera dogodio se večeras oko 18.20 u elitnom delu Kijeva, tačnije, u naselju Novopečerski Lipki u Dragomirovoj ulici. Na njega su pucala dvojica muškaraca koja su došla u smartu, a potom zapalila automobil i pobegla sa mesta događaja. Prilikom paljenja automobila jedan od napadača zadobio je opekotine po licu.

Бандітоси-підпалювачіСьогодні на Новопечерських Липках сталася стрілянина – двоє озброєних осіб скоїли замах на вбивство по вулиці Драгомірова, 15. 37-річного потерпілого було госпіталізовано. По місту Києву було оголошено про спеціальну поліцейську операцію «Сирена» по розшуку та затриманню цих осіб. Якимось чином особи дізналися, що їх шукають, а тому вирішили підпалити своє авто, але разом із автівкою трохи і себе підсмажили ??‍♂️?

Posted by Киев Оперативный on Уторак, 26. мај 2020.

Policija traga za muškarcima osumnjičenim da su pucali u Radoja Zvicera i tamo je u toku operacija pod nazivom „Sirena“. Jedan od njih je star između 30 i 45 godina, visok između 180 i 185 centimetara i tamnokos, a u trenutku pucnjave na sebi je imao belu trenerku i crne patike. Drugi napadač je star između 35 i 40 godina, mršave građe, visok između 175 i 180 centimetara, a na sebi je imao crnu trenerku, zeleni sportski šešir i belu medicinsku masku.

Foto: MUP Srbije

Radoje Zvicer prebačen je u bolnicu i lekari se bore za njegov život.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar