Foto:Ministarstsvo odbrtane; Amir Hamzagic/ATAImages

Više javno tužilaštvo je saopštilo da će po njihovom nalogu Sektor unutrašnje kontrole MUP-a obaviti razgovore sa Nebojšom Stefanovićem i Dijanom Hrkalović u svojstvu građana.

Razgovor će, kažu, biti obavljen zbog prikupljanja informacija i obaveštenja radi odgovarajućih provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović-

Oni su pozvani da iznesu saznanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela iz nadležnosti VJT-a u Beogradu, dok u pogledu eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela protiv službene dužnosti izvršenih od strane Hrkalovićke ili Stefanovića, isključivu nadležnost ima Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Po nalogu VJT , SUK će prikupiti i druge informacije, obaviti potrebne razgovore i pribaviti obaveštenja koja su potrebna u cilju utvrđivanja ima li elemenata nekog krivičnog dela koje je iz nadležnosti VJT u Beogradu.

Nalog SUK-u prvenstveno se odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.

Bonus video: Hrkalović nastavlja medijsku turneju – napala Novu S i N1

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare